Σχετικά με εμάς

Ανδρέας Γερογιάκομος

Είναι Ηλεκτρονικός Αυτοματισμών και ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως ελεύθερος επαγγελματίας το 1993.
Ως ιδιωτικός υπάλληλος εργάστηκε από το 2000 έως και το 2011 σε αυτοματισμούς και συστήματα ασφαλείας. Παράλληλα με την κύρια εργασία του από το 2005 ξεκίνησε ερασιτεχνικά την κατασκευή ιστοσελίδων.

Το 2012 ένωσε τις γνώσεις και τις δυνάμεις του με δυο προγραμματιστές και ως freelancers ξεκίνησαν επαγγελματικά την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και e-shops. Η ομάδα είχε πετυχημένη πορεία με το όνομα PC Info. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πήρε μεγάλα έργα και απασχολούσε υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες.


Το 2019 πούλησε το μερίδιο του και αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και δημιούργησε από την αρχή μια νέα εταιρεία, την Ageroth.com, και το όραμά του είναι στο τέλος κάθε έργου, να είναι υπερήφανος, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για τον τρόπο που το πέτυχε αυτό.
Ageroth

Η Ageroth.com γεννήθηκε από το πάθος για δημιουργία και την ανάγκη για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, συμβουλών και αποτελεσματικών στρατηγικών για καλή και δυναμική παρουσία στο internet, είτε φυσικού ή ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αν και υπάρχουν πολλές εταιρίες στην αγορά που ασχολούνται με την κατασκευή ιστοσελίδων και τις διαδικτυακές υπηρεσίες, ικανές και ενδεχόμενα πρόθυμες να σχεδιάσουν ένα εργο από την αρχή. Στην πραγματικότητα είναι πολύ λίγες εκείνες που μπορούν να αφουγκράζονται και να αποδίδουν στο μέγιστο τις ανάγκες του κάθε πελάτη, να γνωρίζουν πραγματικά πως να κάνουν το web-designing εμπειρία και να τον βοηθούν να δημιουργήσει μια ελκυστική και τεχνικά άρτια παρουσία στο Internet.

Για εμάς στην Ageroth.com κάθε έργο είναι ξεχωριστό και κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Ο στόχος μας είναι να δίνουμε εξαρχής τις βασικές κατευθύνσεις και συμβουλές για ένα σωστό αποτέλεσμα, τόσο τεχνικά και σχεδιαστικά όσο και για το οικονομικό κόστος κάθε επιλογής.

Πιστεύουμε στην ακεραιότητα, την επαγγελματική ηθική, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, την καινοτομία, καθώς μόνο αν σκεφτόμαστε out-of-the-box μπορούμε και κάνουμε τη διαφορά. Δεσμευόμαστε απέναντι στον πελάτη και θέτουμε υψηλούς στόχους, πάντα με σεβασμό.